Houd je website veilig en up-to-date met het WordPress onderhoudspakket

Onderhoud is onmisbaar voor een goedwerkende en betrouwbare website. Met professioneel onderhoud zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is, er een backup voor je klaar staat en dat je website beschermd is tegen hackers. Met ons onderhoudspakket blijft je website altijd en overal optimaal functioneren.

Bij Gridson werken we niet met vaste onderhoudspakketten. Dit omdat elke website anders is van formaat, opbouw en complexiteit. Iedere website heeft dus een andere hoeveelheid aandacht nodig. Zo blijft het eerlijk voor iedereen.

Handmatige Updates

Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website, inclusief plugins en thema’s, elke maand handmatig wordt voorzien van de laatste updates. Zodat jouw website beveiligd is en alle onderdelen naar behoren werken. Wij voeren ons werk op de achtergrond uit, zodat jij er als klant niets van merkt en kunt focussen op andere zaken.

Handmatige Backup

Elke maand maken wij een handmatige backup van jouw website. Een backup is van belang wanneer je website een (kritieke) fout weergeeft of niet bereikbaar is. Een recente backup zorgt ervoor dat je op zeer korte termijn je website weer draaiend kunt hebben zonder te veel verloren websiteverkeer. Wel zo fijn toch?

24/7 Monitoring

Wij houden je website 24/7 in de gaten. Onze monitoring maakt het mogelijk om snel en gericht fouten te identificeren. Als er een fout op jouw website is geconstateerd, zullen we dit melden en in overleg herstellen. Zo blijft jouw website foutloos draaien en houden wij alles onder controle.

Ja, ik wil mijn website graag veilig en up-to-date houden

Laat hieronder je contactgegevens achter en wij berekenen een passende vaste prijs op basis van jouw website.

Inzicht in onze andere mogelijkheden

Hosting

Om een website op internet te kunnen plaatsen is een domeinnaam en hosting nodig. Gridson kan jouw domeinnaam en hosting verzorgen en in beheer nemen. 

Supportpakket

Voor kleine projecten of maandelijkse werkzaamheden hebben we ons eigen platform ontwikkeld. Met dit platform heb jij inzicht in de uren en de werkzaamheden.

Drukwerk

Wij verzorgen ook het drukwerk, van bestanden drukklaar maken tot het controleren van het drukwerk. Hierin werken wij samen met onze partners voor de hoogst haalbare kwaliteit.

×