EerstelijnsZorg Zoetermeer

EerstelijnsZorg Zoetermeer heeft Gridson ingeschakeld om de merk identiteit opnieuw vorm te geven, in lijn met hun kernwaarden. Gridson heeft dit vertaald naar geheel nieuwe huisstijl met bijbehorende dragers als onder andere een brandbook, visitekaartjes, briefpapier, social media en gevelreclame. De vernieuwde identiteit van EerstelijnsZorg Zoetermeer staat voor verbinding.

LVNL

Luchtverkeersleiding Nederland zorgt voor veilige verkeersstromen in de lucht. Al meer dan 90 jaar doen zij dit op een professionele en vakkundige manier. Bij deze professionaliteit behoren ook professionele middelen en uitingen. Gridson heeft LVNL geholpen bij het ontwikkelen van de branding, met de daarbijbehorende onderdelen als infographics en het brandbook.

InnovationLabs

InnovationLabs is een samenwerking van LVNL en de TU Delft om het innovatieproces van LVNL te kunnen versnellen en nieuwe talenten aan te trekken. Er is een omgeving ontwikkeld geschikt voor simulaties en demonstraties. Bij deze krachtenbundeling hoort ook een passende visuele identiteit. Gridson heeft voor dit initiatief de gehele branding, merkbeleving en identiteit ontwikkeld. De doorvertaling hiervan is verwerkt in een brandbook en verschillende templates.

RevenueMindz

RevenueMindz is een bedrijf met als doel commerciële bedrijfsvoering te laten groeien aan de hand van consultancy, revenue managementsoftware en netwerk. RevenueMindz heeft Gridson ingeschakeld om hen te voorzien van een nieuwe branding en identiteit dat past bij hun kernwaarden. Gridson heeft daarnaast ook de doorvertaling gedaan naar een compleet nieuwe website.

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam is een onderwijsinstelling die studenten opleidt tot professionals die een degelijke bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij van nu. Met 15 verschillende locaties is het van belang om toch eenheid te creëren. Wij hebben met de Hogeschool Rotterdam gezorgd voor deze eenheid in de uitingen binnen de verschillende locaties.

Zoetermeer 2025

Samen naar een gezonde regio, dat is de visie van Zoetermeer 2025. Met een unieke samenwerking tussen verschillende zorgverzekeraars en de gemeente Zoetermeer wordt er gewerkt aan de gezondheid, welzijn en zorg van de inwoners. Gridson heeft hiervoor de volledige branding en website ontwikkeld.

Zeeuwse Zorg Coalitie

De Zeeuwse Zorg Coalitie, bestaande uit meer dan 60 deelnemende partijen, is een netwerksamenwerking die zich inzet voor de gezondheidszorg in Zeeland. De zorg in deze regio staat voor diverse uitdagingen en erkent dat een effectieve aanpak alleen mogelijk is door gezamenlijke inspanningen. Gridson heeft de volledige rebranding uitgevoerd. De rebranding is geïntegreerd in een online brandbook, waardoor de elementen op elk gewenst moment kunnen worden gebruikt.

Fullwood Packo

Fullwood Packo ontwerpt melksystemen, van traditionele melkstallen tot aan de melkrobots. De melkapparatuur wordt in ruim 80 landen gebruikt. Daarnaast ontwikkelt Fullwood Packo ook managementsystemen om de melkproductie te kunnen optimaliseren. Gridson ontwerpt brochures en grafische elementen voor Fullwood Packo Nederland & Fullwood Packo Litouwen.

MKB

Naast alle projecten voor enterprise bedrijven werken wij ook aan grafische projecten voor MKB. Wij werken met passie aan een nieuwe branding of helpen met het ontwikkelen van verschillende communicatie uitingen. Nieuwsgierig naar welke grafische MKB projecten wij tot nu toe ontwikkeld hebben?

×